Bangladesh Fodtøj

Fortuna er en privatejet iværksættervirksomhed og innovativ virksomhed beliggende i Dhaka, Bangladesh. Fortuna ledelsesteam har over 40 års iværksættervirksomhed erfaring og har aktiver, der opererer i forskellige markedssektorer Internationalt. Vores team af ledere på Fortuna påført den meget erfarne industrimand M. Abu Taher, besidderen års erfaring og tekniske indsigt.

Bangladesh sko taske industrien har udviklet meget i de senere år. Fortuna Sko Bag Ltd er en af ​​de førende fodtøj selskab i Bangladesh. Den stade fodtøj pose fabrik har en kapacitet til at producere 6.000 par sko 500 poser per dag. Vi har fire varige linjer. Den 40.000 sqft fabrik i enhed 1 og 30.000 sqft Enhed 2 er beliggende i Fortuna Park, Kunia, Gazipur Bangladesh.

fortuna er åben for strategiske partnerskaber og joint ventures thatwill hjælper begge sider til at videreudvikle og trives i det lange løb. fortuna is dokumenter øjeblikket på udkig efter joint ventures i deres sko, taske, agro og fastfood-projekt. Kontakt os, hvis Billige moncler dunjakke du er interesseret! For flere spørgsmål om at blive involveret med os, så kontakt os.