Moncler giver dig en ny følelse af vinter i år

Ved køb for at fange chancen fandt de to grundlæggere et produktionsanlæg i en lille by Monestier de Clermont. Fremstillingsvirksomheden leverede stitching eqiupment tidligere. I 1952 besluttede de at købe fabrikken. I samme år den 1. april oprettede de Moncler S.A. På den tid var virksomhedens penge på otte millioner francs. Ramillon var præsident og producent. I det indledende år var deres procedure ret hård. Deres forretning oplevede at stå over for den ustabile markedsplads og lede efter pålidelige lokale kunder.

Her har jeg ikke sagt historien om Moncler, hvad du ved godt. Tiden flyver, nu meget mere og meget mere indenlandske folk bærer Moncler dunjakke, som får mig til at tænke på den tid, jeg rejste i Japan og så mange personer iført den pulserende læderjakke og på det tidspunkt troede jeg også på dette tøj -Kunne lide? Men nu må jeg indrømme, at jeg er ude af stil, Moncler er et velkendt verdensmærke og er populært blandt alle nationer på jorden.

Selv før du begynder at købe butikkerne og online for et godt salg, er der et par ting, du bør tænke på. Normalt være opmærksom på høj kvalitet, mærke og type produkt, når du køber. Salget kan have gode produkter af højere kvalitet, eller de kan kun have reduceret kvalitetsprodukter eller jakker, der ikke fremmer den tidligere periode.

Moncler tøj er mere og mere vellidt, da de udendørs sportsaktiviteter viser sin betydning for folks sunde. I dag kan vi se, at et stigende antal individer vælger moncler tøj som deres favorit spoorts. Men Moncler jakker er ikke kun godt -lignende med north face jakker på salg sportsfolk, det har også højere popularitet på vinter tøj markedet. Hvorfor er det? Shop moncler for dig selv eller for dine familiemedlemmer, og du kan finde løsningen.

På jakkerne. Jeg besøgte BX / PX i dag til støtte for at finde et par jakker, der talte om, hvad isolering, hvis noget de havde. Jeg så kun en mænds McMurdo Parka (550gdown) og en dame NF Nuptse Jacket med 700g ned (som var brudt op i procent af fjer og wn. Damejakken var kun i en Xs, men den anden syntes bare Som en militær parka, der udnytter en tung skal og fyld, glideren var stiv ad heavy.no pit lynlås !? I hvert fald tror jeg ikke ned er et glimrende koncept for mig. Meget for at købe i den ægte verden!

De øverste hak ski jakker, ligesom dem ved nordsiden og i øvrigt mountain hardwear gør alt. Disse er to på de mærker jeg kender til med hensyn til denne slags jakker.

20 år senere var der et andet stort alter for mærket, da iværksætteren købte virksomheden i 2003. Køber Remo Ruffini var en stilentusiast. Han placerer en meget større vægt på produkterne ‘, der producerede mærket, blev snart de bedste modeetiketter, og i 2006 introducerede de deres første stil sortiment til Moncler Kvinderjakker, der har vist sig at være en massiv præstation.

Folk får fordele fra dunjakker. En dunjakke er yderst fordelagtig for nogen, der bor i et område, hvor der er frysende temperaturer. Disse jakker er testet for at modstå op til nul grader og kan derfor afværge frostbit. Uanset dens intense varme er jakken stadig letvægts og vundet dig ikke. Hvis du bruger Moncler Jakke dame en stor mængde tid udenfor under det kølige vejr, har du et meget mere behageligt møde med en dunjakke. Det er nyttigt for at fryse vind, og det er derfor ideelt, hvis du kan lide at slæbe tur, snowboard eller ski.